Ingrediente:
1 l apa
1 ardei, 1 morcov, 1 patrunjel - radacina
1 lingurita ulei, un varf de sare
1 ceapa
1/3 telina - radacina
4 cartofi
2 linguri paste sau orez
1 lingura amestec rosii si ardei (din borcan)
1 lingurita bulion
patrunjel
Se pune 1 l apa la fiert. Se taie 1 ceapa, ardei, se pune in apa, apoi se adauga putin ulei, putina sare (dupa gust), 1 morcov, 1 patrunjel, telina, si se lasa sa fiarba vreo 10 minute
Se adauga cartofii curatati si taiati, se lasa sa fiarba pana sunt aproape gata - max 10 minute, apoi se adauga 1-2 linguri paste (sau orez).
Se fierb pana se inmoaie pastele sau orezul (max 10 minute)
Se dizolva o lingurita de bulion in putina apa si se adauga combinatiei, alaturi de amestecul de legume (din borcan)
Se mai lasa sa fiarba inca 5-10 minute, iar dupa ce se stinge, se presara deasupra patrunjel
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu