INGREDIENTE :
1 pachet de pipote de pui (1/2 kg)
1 morcov
2 cepe
3 - 4 catei de usturoi
3 - 4 cartofi noi
2 linguri de bulion
1 lingurita vegeta
cateva fire de patrunjel
MDP :
Calim ceapa pana devine lucioasa, apoi adaugam morcovul taiat feliute subiri,usturoiul si pipotele. Punem 2 cani de apa si lasam sa fiarba cu capac pana se inmoaie pipotele. Trebuie sa avem grija sa nu scada apa prea mult si sa se lipeasca. Apoi adaugam cartofii taiati cubulete si vegeta. Cand sunt fierti cartofii se adauga bulionul. Mai lasam 5 min. la fiert pe aragaz, apoi bagam mancarica la cuptor 15 min. La sfarsit punem patrunjelul tocat marunt.
Pozele au iesit mult prea proaste pentru a mai fi vazute si de alte persoane in afara de mine, dar credeti-ma pe cuvant ca a fost delicios :)
Retete culinare cu Laura Sava: Ochiuri de fructe
Acum 12 ani
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu