Ingrediente pt. 24 buc:2 oua
150ml ulei
300ml lapte cu putin rom sau cateva picaturi de esenta de rom
250g zahar
350g faina
50g cacao
150g gem de caise sau capsuni (eu am amestecat gem de prune cu gem de caise)
1 pachet praf copt
MDPCuptorul se incinge la 170 grade C. Se pun hartiutele speciale in formele de muffins. Se freaca ouale cu zaharul pina ce zaharul sa topit. Se adauga uleiul, gemul, laptele si faina ametecata cu cacaoa si praful de copt. Totul se mixeaza bine si se pun cate 2 linguri din compozitie in fiecare hartiuta de muffin. Acestea se introduc in cuptor si se coc cca. 20 min. la foc mediu. Se decoreaza dupa dorinta. Eu jumatate le-am glazurat cu ciocolata alba (topita cu o lingura de lapte si cateva picaturi de ulei), si cealalta jumatate cu bomboane de ciocolata maruntite. Au iesit super delicioase si se simte cremos gustul de gem de prune mai ales.
1 comentarii:
NICE Blog :)
Trimiteți un comentariu