marți, 28 octombrie 2008

Un premiu pentru voi :)

Hallo all!
Ce am gasit eu azi dimineatza in casuta postala? Un premiu! Ufff...si sunt atat de mandra de el de nu imi mai incap in piele! E primul meu premiu, "inmanat" de talentata Deea. Nu pot sa nu ma simt bucuroasa ca exista persoane care apreciaza experimentele mele (copii foarte slabe dupa mari maestri), sau mai bine zis incercarile de a crea ceva bun si frumos, si mai ales de a-mi supune la grele incercari cuptorul meu cel naravas...

Si revenind la acele minunate culinarese de care vorbeam mai sus, vreau sa le dau mai departe acest premiu (desi multe din ele l-au mai primit, ca dovada a aprecierii altor culinarese in devenire, dar inca nu de la mine):

1. Laura
2. Isabela
3. Laura, Isabela si Maya impart titlul de "Blogul meu favorit" pentru retetele minunate, dar mai ales pentru imaginile si mai minunate, care in final o sa ma faca sa ma apuc de un curs de fotografie... food photography!
4. Amalia
5. Sella
6. Teo
7. Lily
8. Gina
9. Mihaela
10. Sabina

Ufff...ar mai fi atat de multe minunatii de numit...e greu de facut doar o listuta scurta :)

4 comentarii:

Deea spunea...

Sunt tare fericita ca te-a bucurat premiul meu. E si primul meu premiu :P, de aceea am incercat sa trimit premiul mai departe fetelor care nu au primit inca nici un premiu.
Astfel, pentru ele bucuria e mai mare.
Te pup cu drag

Laura spunea...

Ralu draga, te pup cu mare drag pentru premiu!!! :)
...promit ca data viitoare...cand mi se mai ofera ocazia...sa te urc si eu pe tine pe podium! :P
Iti multumesc, deci, din tot sufletul ca te-ai gandiot la mine!
Milioane de pupici! :)

Raluca spunea...

Ufff Laura, cum as fi putut sa nu iti dau acest premiu mai departe si tie, cand pentru mine esti un guru in bucatarit :P Sper sa faci la fel de multe bunatati si in continuare care sa ma inspire sa ma mobilizez si eu mai des, oricum prima pe lista - cand am ceva mai mult timp decat pentru niste muffins, urmeaza Kinder Pingui...mi s-a cam facut pofta lately :D

Laura spunea...

...si iata, Ralu draga, ca marea zi a si venit!!! :))
Te invit, cu drag, sa-mi vizitezi blogul, unde te-asteapta un binemeritat premiu ;)
Te pup dulce!